Tasques dimarts 2 març

Hola xics i xiques, espere que estigueu molt bé. A partir d’ara mireu el blog per a saber les coses que hem fet o farem en classe. Hui hem corregit en Matemàtiques els triangles, pàgines 186, 187 i 188. A més hem fet les activitats de la pàgina 189 (qui no les ha acabat en classe se les ha dut a casa). Ací un deixe unes fotos de les correccions.

Per altra banda, en Castellà, hem fet del Cuaderno de trabajo (sm) las páginas 52 y 53. Los determinantes: artículos y demostrativos. Actividades de la 1 a la 7. El análisis morfológico no (de momento).

Tanto la Geometría como la morfología están explicadas ya en clase, no obstante, preguntad por email (gustavofernandez@elfabraquer.es) cualquier duda que tengáis, hasta que podamos hacer uso de la videoconferencia.

Per últim, hem continuat en CC.SS. amb les piràmides poblacionals. Recordeu que heu de fer la d’Espanya de 2020 ó 2019. Ací us deixe els enllaços per accedira webs d’interés:

https://www.populationpyramid.net/spain/2019/

https://www.ine.es/covid/piramides.htm

Recordeu que l’eix x representa en el vostre gràfic milions de persones (0, 0’5, 1, 1’5, 2, 2’5) mentre la visualització de les websites té l’eix x en % de la població. Haureu de trobar la dada en milions de persones (és fàcil) en la mateixa web.

En CC.NN. estem acabant les presentacions dels ecosistemes. Intenteu contactar amb els companys d’equip per acabar el treball si us falta. Haureu de col·laborar o no en la exposició oral en funció dels recursos tecnològics que tinguem. Està per decidir. En tot cas ajudeu, si podeu, amb el treball.

Al blog no s’hi podem pujar documents .odp, així que haurem d’usar el correu electrònic. Us enviaré un email a l’adreça electrònica que teniu del col·le amb el treball que entrega l’equip, quan el tingau acabat.

Molt d’ànim!

Publicado en: 5ºA